Tietoja

Koko päivän kestävä dokumentaarinen hääkuvaus

Ihastuin dokumentaariseen (hää)kuvaukseen sen aitouden ja vilpittömyyden vuoksi. Ihmiset ja tilanteet ovat valokuvissa kuten ne päivän aikana ovat ilmenneet. Mitään lisäämättä mitään pois jättämättä. Tämä on myös oman kuvaamiseni punainen lanka.

Hääkuvauspaketti sisältää:

  • Suunnittelupalaverin hyvissä ajoin ennen juhlapäivää.
  • Aamun valmisteluiden, vihkimisen ja hääjuhlan valokuvaaminen.
  • Käsittelen jokaisen valokuvan huolellisesti ja toimitan valmiit valokuvat muistitikulla pienen paketin kera.  ”sneak peek” kuvat lähetän sinulle pilvipalvelun kautta käytettäväksi esimerkiksi sosiaalisessa mediassa heti juhlapäivän jälkeen.
  • Valmiit valokuvat ovat täysikokoisia ja tulevat ilman vesileimaa.
  • Sinulla on täysi teettämis- ja käyttöoikeus valokuviin.

Lapsi- ja perhekuvaus

Miljöö tai studio, molemmat onnistuvat. Mikään ei ole niin suloista kuin lapsen rutistus lempinallestaan ja valloittava hymy. Vaikka taustalla olisi iso valkoinen kartonki ja ympärillä salamavalot niin hymy on aito. Joskus lasten polvet voivat olla vihreänä nurmikosta kuvauksen jälkeen, mutta jäljet vain kertovat elämästä jota aiemmin kuvattiin.

Muu valokuvaus

Asunnon myyntikuvat, valmistujaiset, kokoustilojen valokuvaus tai jotain muuta. Kerro millaisessa asiassa tarvitset valokuvaajan apua niin autan mielelläni sinua.

Hinnasto / tarjoukset

Kysy rohkeasti tarjousta erilaisiin kuvauksiin. Liikun helposti autolla Etelä-Pohjanmaan alueella ja tarvittaessa tulen myös maakuntarajojen ulkopuolelle. Tarjoukseni hinnat sisältävät alv. 24%. Pidätän oikeuden hintojen muutoksiin. Y-tunnus 2507561-5

Toimitusaika / koevedokset

Pyrin toimittamaan valmiit valokuvat neljän (4) viikon kuluessa kuvauksesta. Koevedokset lähetän asiakkaalle pilvipalvelun kautta.