Tietoja

Koko päivän kestävä dokumentaarinen hääkuvaus

Ihastuin dokumentaariseen (hää)kuvaukseen sen aitouden ja vilpittömyyden vuoksi. Ihmiset ja tilanteet ovat valokuvissa kuten ne päivän aikana ovat ilmenneet. Mitään lisäämättä mitään poisjättämättä. Tähän myös itse pyrin omassa kuvauksessani.

Hääkuvauspaketti sisältää:

  • Suunnittelupalaverin hyvissä ajoin ennen juhlapäivää. Otan mukaani tapaamiseen portfoliokirjani, josta voit helposti vielä katsella ottamiani hääkuvia.
  • Käsittelen jokaisen valokuvan huolellisesti ja toimitan valmiit valokuvat muistitikulla pienen paketin kera.  ”sneak peek” kuvat lähetän sinulle pilvipalvelun kautta käytettäväksi esimerkiksi sosiaalisessa mediassa heti juhlapäivän jälkeen.
  • Valmiit valokuvat ovat täysikokoisia ja tulevat ilman vesileimaa.
  • Sinulla on täysi teettämis- ja käyttöoikeus valokuviin.

Minun kautta voit myös tilata hääkuvasi suoraan kirjan kansien väliin. Valikoin mukaan parhaat kuvat ja sommittelen ne hienoksi, ehjäksi tarinaksi. Kerron mielelläni lisää hääkirjan teosta. Esimerkin hääkirjasta näet suunnittelupalaverissa.

Lapsi- ja perhekuvaus

Mikään ei ole niin suloista kuin lapsen rutistus lempinallestaan ja valloittava hymy. Vaikka taustalla olisi iso valkoinen kartonki ja ympärillä salamavalot niin hymy on aito. Olen huomannut, että lapsia kuvatessa heidän tulee antaa olla juuri sellaisia kuin he ovat. Liika ohjailu ja pakottaminen tiettyihin asentoihin ei vain toimi. Tämän sanon myös aina vanhemmille ennen kuvausta.

Muu valokuvaus

Asunnon myyntikuvat, valmistujaiset, kokoustilojen valokuvaus tai jotain muuta. Kerro millaisessa asiassa tarvitset valokuvaajan apua niin autan mielelläni sinua.

Hinnasto / tarjoukset

Kysy rohkeasti tarjousta erilaisiin kuvauksiin. Liikun helposti autolla Etelä-Pohjanmaan alueella ja tarvittaessa tulen myös maakuntarajojen ulkopuolelle. Tarjoukseni hinnat sisältävät alv. 24%. Pidätän oikeuden hintojen muutoksiin. Y-tunnus 2507561-5

Toimitusaika / koevedokset

Pyrin toimittamaan valmiit valokuvat neljän (4) viikon kuluessa kuvauksesta. Koevedokset lähetän asiakkaalle pilvipalvelun kautta.